9 Haziran 2011 Perşembe

Banu Alkan… “TARKAN KADAR HÜLYA DA BİR METRELİK !”

“Tarkan’a sen kimsin?” diyerek soran Afrodit, “Tarkan kendini dünya starı zannediyor” diyerek Mega Star’ı eleştiri yağmuruna tuttu..

Tarkan’a “bir metrelik adam” diyerek sert cevaplar veren Hülya Avşar için “O da bir metrelik” diyen Banu Alkan, Televizyonda ki show girlk başka bir Banu Alkan’dır” diyerek samimi itiraflarda bulundu… İşte o röportaj…

TARKAN KENDİNİ DÜNYA STARI ZANNEDİYOR!

Yeni projeleriniz neler Banu hanım?
-Çok yoğunum, önümüzdeki günlerde yeni albüm geliyor. İki senedir üzerinde çalışıyoruz. Klibimde çok yakışıklılar oynayacak. Gerçek anlamda erkek.
-Albümün adı ne?
-Aşkın Kokusu.
-Afrodit olarak yıllarca anılmak nasıl bir duygu ?
-Çok güzel bir duygu. Güzellik tanrıçası, bundan güzel bir şey var mı. Teşekkürler ediyorum Türkiye’ye, Türk halkına…
-Türkiye’nin en zeki kadını kim sizce ?
-Banu Alkan, kesinlikle… Çok para kazanan çok zeki demek değildir! O paraya yatırmıştır kafasını, o doğrultuda gider… Kim ne istiyorsa hayatını o şekilde geçirebilir. Genel anlamda çok zekiyimdir. Televizyonda ki show girl başka bir Banu Alkan’dır!
-TV programı olacak mı?
-İnşallah. Çok, çok istiyorum, kendi programımı yapmayı.
-Sinema filmi…
-Ben sinemacıyım, kesinlikle sinema filmi de olacak….

Kıvanç Tatlıtuğ tatlı bir televizyon starı!

-Starlık dönemi bitti diyenler var…
-Gelmiyor, gelmiyor… Sinemada Hülya Avşar, Banu Alkan en son gelen starlar… Bizden sonra gelen olmadı. Önce Cahide Sonku, Belgin Doruk’lar, sonra Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit’ler, Fatma Girik, Gülşen Bubikoğlu’lar… Necla Nazır, Perihan Savaş, Müjde Ar’lar..
Sonra Hülya Avşar, Banu Alkan ve daha gelmedi… Maalesef gelen olmadı. Çünkü, yüzde orantı çok önemli. Sinema, beyazperde her yüzü kabul etmez. Bütün akademik bir surat lazım. Burun genişliği, göz ayrıklığı… Dizi oyuncularında kimi göz güzel, diş kötü. Kiminde yüz güzel, vücut kötü. Dört dörtlük yok… O yüzden gelmiyor!
-Kıvanç Tatlıtuğ nasıl ?
-Çok tatlı, çok tatlı. Allah yolunu açık etsin onun. Çok farklı.
-Osman Sınav, “Kenan İmirzalıoğlu hem star hem oyuncu” dedi. Kıvanç Tatlıtuğ için ise, “benim için oyuncu değil, sadece star” dedi…
-Herkesin fikri kendine ait. Bence gayet iyi. Kıvanç Tatlıtuğ daha yeni. Ama Kenan İmirzalıoğlu gerçekten bir oyuncu. Hakikaten yakışıklı. Birde kişiliğiyle de çok tatlı bir adam. Fiziği, kişiliği, oyun gücü, bence üç, dört aktör olduğu için o da televizyon starı. Kıvanç Tatlıtuğ da tatlı bir televizyon starı.

-Aşk ?
-Hayatın kaynağı, hayatın gerçeği. Olmazsa olmazım birinci sırada.
-Sizin kalbinizi feth edebilecek bir erkek nasıl olmalı ?
-Çok zeki, karizmatik, akıllı. Davranışları ölçülü, başarılı.
-Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan’ın boşanması gündemde…
-Sanatçı oldukları için gündemde… Halktanda ünlü olmayan pek çok kişi boşanabiliyor. Dünyanın her yerinde bu böyle.
-Her iki tarafında fedakarlık göstermesi gerekiyor değil mi?
-Tabii ki… Maalesef mutlu bir evlilikte insanların arasına girenlerde oluyor, mutluluklar kıskanılıyor biliyorsunuz. Maalesef o araya girenler bir şekilde bitiriyor. İlişkiyi çok gizli yaşamak lazım. Ama işte şöhretlilerde çok zor. Ne kadar şöhretli olursak olalım, ilişkimizin asla ve asla en ufak noktasına kadar dikkat etmeliyiz. Ortalıkta olmaması lazım… Yani, özel hayat, bilinmemesi lazım.
-Geçmişte yanlış mı yaptık diyorsunuz?
-Tabi yanlış yaptık. Türkiye çapında yakışıklı bir adamı sunduk, düşmanlar bir şekilde aşağı indirdi! Bütün medyanın önünde eşim, kocam, sevgilim kimse hiçbir şekilde olamaz. Kulüpten dışarı çıkarken görüp çekebilirler ama Murat gibi iç içe olmaz.

Yeni aday nasıl olmalı?
-Belli bir zekada ise benle beraber olacak, o zekada değilse beraber olamayacağız. Taşımasını bilecek, her şey zekada saklı.

Tarkan sen kimsin ?

Hülya Avşar, sahneye çıktığında ödül vermek için Tarkan yoktu, saygısızlık mı bu sizce ?
-Çok büyük saygısızlık. Aralarında bir dargınlık var ise oralara taşınmamalı. Dargınlık yok ise, Tarkan ne yapmak istiyor? Kendine bir hava yaratmak istiyor… Çünkü dünya da açılamadı ya Tarkan…. Rusya da kalabalık bir konser vermek çok büyük bir şey değil artık. Azerbaycanlı bir sanatçıda kalabalık bir konser verebiliyor Türkiye’de. Dünya starı da olmuş olsa; bugün dünya starını Almanya da bir kanala çıkması için davet edip, bir şarkı söyletip atıyorlar stüdyo dışına. Beyonce olsun, Whitney Houston olsun…

Sürekli kendine bir hava yaratmak istiyor. Okan Bayülgen’e gitmez, Beyaz’a gitmez, kimsin sen ya? Hülya Avşar’dan büyük müsün, Banu Alkan’dan büyük müsün, Türkan Şoray’dan büyük müsün? Onlar gidiyor da sen niye gitmiyorsun? Ha eksileri varsa, konuşma yeteneği yoksa, bunu tabi ki bilemem… Ama kendine göre hava yaratıyorsa olmaz… İnsan büyüdükçe küçülmeli!
Hülya onun için ‘bir metre’ dedi, kendi de bir metre..!

-Tarkan’la Hülya Avşar arasında kılıçlar çekildi.
-Ben de hayretle izledim. Hülya Avşar burada haklı. Kesinlikle haklı. Ama Hülya onun için “Bir metre” dedi, kendi de bir metre! Orada her halde şaka yapmak istedi. Çok sinirlendiği için “bir metrelik adam” demiş olabilir. Çünkü kendisinin öyle bir kompleksi yok. O da bir metre. Fakat, çok uzun boylu olsa onu küçümser, öyle bir durum da yok. Ama haklı: Çünkü; Tarkan kendini bir dünya starı zannediyor! Görmüşsünüzdür yıllarca Amerikadayım diye Türkiye’yi oyaladı ama Amerika’ya gidip kaybolarak, Amerika da New York’ta yaşayarak, baktı ki artık New York’ta da bir şey yok! Baktı Türkiye de ülkesinde daha güzel. Artı hiçbirşey olamadı. Rusya da çok büyük bir kalabalığın önünde konser vermek ‘Sen büyüksün’ demek değildir! Bu dünya çapında da olsan, farzet ki dünya çapında da olmuş olsa, insan büyüdükçe küçülmeli, mütevazi olmalı. Amerika’dan uçağa binip geliyorsa bir dünya starı Beyonce, Whitney Houstion, bir şarkı söyleyip gidiyorsa… Bir şarkı söyletiyorlar… “Ben burada niye bir şarkı söyledim” demiyor! Çünkü önemli bir program. Bugün Beyaz’a, Okan Bayülgen’e gitmeyerek kendine farklı bir hava yaratıyor. Sen kimsin yani? 200 milyar konser başı alınca, ya da 100 milyar alınca para mı şımartıyor? Para bir şey değil, insan büyüdükçe mütevazi olmalı.

Hülya’nın orada bir hatası daha oldu. “Ayağıma gelip ödülünü alacak” dedi…Sen onun ayağına gitmedin, sen orada bir kuruluşun müzik ödülü gecesinde bulunuyordun, o sırada da Tarkan’a ödül vermen gerekiyordu…

Yani dengeli mi olsun diye bekliyordu Tarkan; Başbakan’ı mı bekliyordun ödülü versin diye…? Bence Hülya Avşar çok devasa bir isim, Tarkan’dan da büyük bir isim, çünkü biz sinemacıyız, bizim sinema filmlerimiz var. Yani biz bir yüz yıl ölümsüzüz. Tarkan’ın tabi ki albümleri çalacakıtr, ama biz sinemacıyız! Tarkan sen kimsin? I dont now bilmiyorum… Beyaz’a gitmiyor, Okan’a gitmiyor… Bilmiyorum kendini ifade edemiyorsan, kendini tam ifade edemiyorsan konuşmacı olarak o programlar da ama onun dışında katılamamak, kendini ulaşılmaz sanmak.. What is this? This is a pencile.

-Hülya Avşar’ın yerinde siz olsaydınız ve Tarkan ödülünü almaya gelmeseydi tepkiniz ne olurdu?
-Aynı şekilde kızardım. Yine sen kimsin derdim… Herkes haddini bilecek.


View the original article here


This post was made using the Auto Blogging Software from WebMagnates.org This line will not appear when posts are made after activating the software to full version.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder